Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Søger du en professionel og stabil samarbejdspartner til at klare rengøringen af din virksomhed eller institution? Hos Midtsjællands Rengøring yder vi grundig og effektiv erhvervsrengøring af alt fra skurvogne, frisørsaloner og klinikker til offentlige institutioner, kontor- og butikslokaler.
Vores ekspertise favner bredt og vi har både kompetencerne og produkterne til at komme bakterier, snavs og støv til livs i hele din virksomhed.
Ingen rengøringsopgave er for lille eller stor til os. Hvad end du ønsker daglig eller ugentlig rengøring af ét enkelt lokale, eller har behov for komplet hovedrengøring, kan du trygt overlade rengøringen til os.

Miljørigtig rengøring sikrer indeklimaet

Hos Midtsjællands Rengøring ønsker vi at bidrage til et bæredygtigt klima. Derfor benytter vi kun miljørigtige rengøringsprodukter med enten Svanemærket eller EU-Blomsten, der efterkommer alle gældende love og regler på området. Med en grundig og miljørigtig rengøring sørger du ikke blot for at din virksomhed fremstår ren og pæn. Rengøringen sikrer også et bedre indeklima, hvilket kan bidrage til et velfungerende arbejdsmiljø, bedre trivsel og færre sygedage blandt dine ansatte.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi efterkommer altid dine ønsker

Inden vi indgår en aftale om erhvervsrengøring, er det vigtigt at afstemme både forventninger og behov. Derfor sætter vi os altid ned og tager en uforpligtende snak om dine ønsker til rengøringen.
Vi tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger både i forhold til omfanget og frekvensen. Måske har du ikke behov for daglig rengøring af selve kontoret eller kopirummet, men ønsker at virksomhedens toiletter og kantine bliver rengjort hver dag. Alt efter dine præferencer, sammensætter vi en unik løsning tilpasset til din virksomhed. Som en lille ekstra service, har vi ingen binding. Dette betyder, at du altid kan ændre eller opsige aftalen, hvis dine behov for rengøring ændrer sig.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med rengøringen? Skriv til os i dag på mail kontakt@midtsjren.dk eller giv os et opkald på telefon 20 30 22 82, og lad os tage en uforpligtende samtale over en kop te eller kaffe.

Rengøring med fokus på miljøet

Hos Midtsjællands Rengøring værner vi om miljøet. Derfor gør vi kun rent med miljøvenlige produkter, der efterlader dit hjem eller virksomhed skinnende ren og samtidig bidrager til et sundere indeklima. Vi benytter hovedsageligt produkter fra Tana Green Care Professionel og Abena, der alle bærer Svanemærket eller EU-Blomsten. Ligeledes bærer produkterne det såkaldte “Cradle to Cradle” certifikat, der betyder at produkterne er produceret på en bæredygtig måde, uden en negativ påvirkning på klimaet.