Rengøring af skurvogne

Rengøring af skurvogne

Rengøring af skurvogne

En skurvogn eller mandskabsvogn benyttes både som kantine, kontor og som samlingspunkt for de personer der håndterer byggeprojektet. At begynde hver morgen i skinnende rene lokaler, giver dine medarbejdere den bedste start på dagen og bidrager til et sundere arbejdsmiljø, hvilket kan hjælpe med at nedbringe risikoen for sygdom blandt dine ansatte.

Hos Midtsjællands Rengøring tilbyder vi professionel og effektiv rengøring af alle typer skurvogne. Vi har stor erfaring med skurvognsrengøring og har helt styr på håndtering af støv, skidt og snavs som bliver slæbt med ind udefra. Vi gør rent efter behov og har altid stort fokus på miljøet. Det betyder, at vi kun anvender miljøvenlige produkter der lever op til alle gældende miljøkrav, til gavn for både mennesker og klimaet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Rengøring tilpasset dine behov

Under et byggeprojekt er der typisk mange personer involveret, som kan have vekslende arbejdstider spredt ud over hele døgnet. Vi bestræber os altid på at klare rengøringsopgaven med mindst mulig gene for de personer der færdes på byggepladsen.

Derfor får du hos os altid en skræddersyet rengøringsløsning, der tager højde for den store aktivitet der kan være under et byggeprojekt. Vi udfører alt fra gulvvask, støvsugning eller fejning til oprydning og aftørring af borde og stole.

Hvis du overvejer professionel rengøring af skurvogne, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi tager altid en uforpligtende snak omkring dine ønsker til rengøringen inden en aftale indgås. Du bestemmer naturligvis omfanget af rengøringen samt hvor ofte den skal finde sted.

Skriv til os i dag på mail kontakt@midtsjren.dk eller giv os et opkald på telefon 20 30 22 82. Så kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud over en kop kaffe/te.

Rengøring med fokus på miljøet

Hos Midtsjællands Rengøring værner vi om miljøet. Derfor gør vi kun rent med miljøvenlige produkter, der efterlader dit hjem eller virksomhed skinnende ren og samtidig bidrager til et sundere indeklima. Vi benytter hovedsageligt produkter fra Tana Green Care Professionel og Abena, der alle bærer Svanemærket eller EU-Blomsten. Ligeledes bærer produkterne det såkaldte “Cradle to Cradle” certifikat, der betyder at produkterne er produceret på en bæredygtig måde, uden en negativ påvirkning på klimaet.