Privatrengøring

Privatrengøring

Privatrengøring

I en travl hverdag, kan rengøringen virke som en byrde og en uoverskuelig opgave, der ofte kan ende med at blive forsømt. Sådan behøver det ikke at være. Hos Midtsjællands Rengøring er vi specialiseret i at hjælpe med rengøringen i private boliger.

Vi ved, at ingen hjem er ens og derfor ikke kræver den samme rengøring. Derfor tilbyder vi altid en skræddersyet løsning, der er tilpasset præcis dit behov for rengøring. Uanset om du ønsker hele boligen hovedrengjort fra kælder til kvist, eller en traditionel ugentlig eller månedlig rengøring, kan vi sikre dig et skinnende rent hjem.

Vi tilbyder både rengøring efter behov og komplet hovedrengøring af huse og lejligheder. Vi klarer opgaver såsom:

  • Gulvvask
  • Støvsugning
  • Rengøring af toilet og badeværelse
  • Aftørring af støv
  • Vask af overflader

Vi følger aldrig en rengøringsliste. Dette betyder, at vi gør rent hvor der er beskidt. Du skal således ikke bekymre dig om vi nu også husker at tørre af bag kaffemaskinen eller under potteplanterne. Ved os får du en hovedrengøring af din boligs overflader og inventar – og vi husker naturligvis også nullermændene under sengen.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tryg og fleksibel rengøring

For os er det vigtigt at du føler dig tryg. Det er aldrig rart at lukke “fremmede” mennesker ind i dit hjem. Derfor har vi altid respekt for dit hjem og dine ejendele. Vi efterlader dit hjem så det lever op til alle vores høje rengøringsstandarder uden at rykke rundt på møbler og andet inventar.

Vi vægter kommunikation og personlig service højt. Hos os er det den samme medarbejder, der varetager rengøringen for dig. Det mener vi skaber både tillid og tryghed, så du kan slippe dine bekymringer, og trygt lade os rengøre dit hus eller lejlighed.

Hos Midtsjællands Rengøring har vi ingen bindingsperioder. Dette betyder, at hvis dit behov for rengøring ændrer sig eller ophører helt, kan du altid afmelde eller lave om i din aftale med os fra dag til dag. Ydermere er vi forsikret gennem Topdanmark, hvilket betyder at dit hjem altid er i sikre hænder hos os.

Altid personlige rengøringsløsninger – få et tilbud i dag

Vi ved at hverken boliger eller behov for rengøring er ens. Derfor tilbyder vi altid rengøringsløsninger, der er tilpasset dig, din hverdag og dine ønsker. Vi begynder med en samtale, hvor vi klarlægger omfanget af rengøring og hvor ofte du ønsker at vi giver dit hjem en kærlig hånd. Herefter fastsættes prisen ud fra størrelsen på din bolig.
Kontakt os i dag, enten via mail kontakt@midtsjren.dk eller på telefon 20 30 22 82.

Rengøring med fokus på miljøet

Hos Midtsjællands Rengøring værner vi om miljøet. Derfor gør vi kun rent med miljøvenlige produkter, der efterlader dit hjem eller virksomhed skinnende ren og samtidig bidrager til et sundere indeklima. Vi benytter hovedsageligt produkter fra Tana Green Care Professionel og Abena, der alle bærer Svanemærket eller EU-Blomsten. Ligeledes bærer produkterne det såkaldte “Cradle to Cradle” certifikat, der betyder at produkterne er produceret på en bæredygtig måde, uden en negativ påvirkning på klimaet.