Slutrengøring

Slutrengøring

Slutrengøring

Står du og skal flytte til eller fra et hus eller lejlighed, kan slutrengøring være en ideel løsning for dig. Ved at bestille en slutrengøring hos Midtsjællands Rengøring, får du en grundig og effektiv rengøring af din nuværende eller kommende bolig. Uanset om du skal flytte ind eller ud i en leje- eller ejerbolig, kan rengøringen være en tung opgave at skulle løfte. Vi sikrer, at der bliver taget hånd om rengøringen, så du slipper for at skulle bekymre dig om støv og snavs og i stedet kan fokusere på dit nye hjem.

Styr på boligselskabernes krav

Når du fraflytter en lejebolig, stiller dit boligselskab ofte høje krav til rengøringen. Ligeledes ønsker de nye lejere ikke at træde ind i et hus eller lejlighed der ikke er rengjort. Derfor kan slutrengøring være en god ide, så du undgår for at få en høj efterregning fra dit gamle boligselskab.

Vi håndterer hver enkelt rengøringsopgave med stor grundighed, og vi sørger for, at alle krav til rengøringen fra dit gamle boligselskab imødekommes. Derved slipper du for at skulle bekymre dig om rengøringen og om den nu er gjort godt nok.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi kan også hjælpe dig der gør det selv

Hvis du er helt eller delvist gør-det-selv typen, men gerne vil slippe for rengøringen efter et stort byggeprojekt, kan vi hjælpe dig med at få bugt med støv og skidt. Så kan du i stedet lægge din energi i de sjovere ting, mens vi gør huset helt indflytningsklar.

Få et tilbud på slutrengøring

Står du midt i en flytning af enten en leje- eller ejerbolig, og har du overvejet at lade andre om at stå for rengøringen, så kontakt os i dag. Hos os får du altid et personligt tilbud tilpasset dine ønsker og behov. Skriv til os på mail kontakt@midtsjren.dk eller stik os et opkald på telefon 20 30 22 82, så finder vi frem til den bedste løsning for dig.

Rengøring med fokus på miljøet

Hos Midtsjællands Rengøring værner vi om miljøet. Derfor gør vi kun rent med miljøvenlige produkter, der efterlader dit hjem eller virksomhed skinnende ren og samtidig bidrager til et sundere indeklima. Vi benytter hovedsageligt produkter fra Tana Green Care Professionel og Abena, der alle bærer Svanemærket eller EU-Blomsten. Ligeledes bærer produkterne det såkaldte “Cradle to Cradle” certifikat, der betyder at produkterne er produceret på en bæredygtig måde, uden en negativ påvirkning på klimaet.